Showtyper

Læs om forskellige typer trylleunderholdning

Stand up trylleri

Stand up trylleri er blot et udtryk for en trylleforestilling for alle gæster/deltagere på en gang. Det kan foregå på en scene eller på gulvet. Hovedsagen er, at alle bliver underholdt på samme tid og oplever det samme. Benyttes bl.a. til familiefester, firmafester, byfester mm.

Close up trylleri

Trylleri som foregår helt tæt på publikum, f.eks. rundt ved bordene til en fest eller ved et stående publikum f.eks. ved en reception eller en messe. Close up trylleri er en meget intens oplevelse, fordi det foregår lige foran øjnene på en.

Walk around trylleri

Ved walk around trylleri går tryllekunstneren rundt blandt publikum og laver close up trylleri. Det kunne være ved en reception, til en byfest, et marked eller til en firma- eller familiefest.

Tankelæsning / mind control

Tankelæsning er en fascinerende genre indenfor magiens verden. En tankelæser forudsiger publikums handlinger og valg, ligesom tankelæseren kan ”gætte” ting, som er sket i fortiden.

Magisk tembuilding

Teambuilding for virksomheder hvor deltagerne typisk lærer at udføre et eller flere trylletricks, som de fremfører for hinanden. Der vil blive arbejdet med performance, præsentation, kropssprog, samarbejde, kreativitet mm.

Messe

Med en tryllekunstner på din Messestand får du mulighed for at tiltrække flere besøgende og efterfølgende fastholde dem ved din messestand med et mærkbart større udbytte til følge.

Klovneri

Prøv med Klovneri  til børnefødselsdagen, i børnehaven, til byfesten eller lign.

Ballondyr

Ballondyr er altid sjovt for de mindste. Det kan bruges til f.eks. børnefødselsdagen, byfesten eller i indkøbscentret.

 

Vi anbefaler

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu