Tryllekunstner i København

Tryllekunstner i København

Find hurtigt og nemt en tryllekunstner i København

Hos Inbooking har vi en lang række erfarne tryllekunstnere tilknyttet, som alle formår at fange publikums opmærksomhed og give en fascinerende og underholdende oplevelse. Hos os kan du finde en tryllekunstner til firmaarrangementer, private fester og større events. Vi har et stort udvalgt af dygtige tryllekunstnere tilknyttet, som både har børn, voksne og dem midt imellem som målgruppe. Kort sagt, har vi har noget til enhver lejlighed og til enhver aldersgruppe.

Nederst på denne side anbefaler vi en række af vores dygtige tryllekunstnere i København og på resten af Sjælland. De er alle erfarne, professionelle og meget underholdende. Det er folk, der har været i trylle-branchen i lang tid, og derfor ved hvordan man bygger et godt show op, så alle får noget ud af det.

Uhøjtidelig og sjov stemning

En professionel tryllekunstner kan performe og lave et show, som giver en fascinerende og overraskende underholdning. En tryllekunstner kan hæve stemningen og være en oplagt form for underholdning til for eksempel en børnefødselsdag, en konfirmation, en julefrokost, en fest i børnehaven eller SFO’en eller til et større event. Efter et underholdende, overraskende trylleshow vil I være efterladt i en uhøjtidelig og åben stemning, som gør det nemt at snakke med nye mennesker.

Vores tryllekunstneres tricks vil helt sikkert efterlade jer med masser af spørgsmål, som i kan diskutere med hinanden bagefter. Skar han virkelig kvinden midt over? Hvor blev den hvide bold af? At se et trylleshow er en god icebreaker, som kan samle folk i deres undren og få dem til at tale sammen. De fleste tryllekunstnere kombinerer desuden tryllerierne med humor og komik, så lattermusklerne vil formentlig også blive aktiveret og skabe en sjov og positiv stemning i forsamlingen.

Hvis du vil booke en dygtig tryllekunstner til dit arrangement i København, står vi hos Inbooking klar til at hjælpe dig. Det kan måske virke lidt uoverskueligt at vælge den helt rigtige tryllekunstner til netop dit arrangement og dine gæster, så hvis du har brug for vejledning, skal du endelig ikke tøve med at  kontakte os. Vi vil gøre vores ypperste for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige tryllekunstner til dit arrangement, hvad end der er tale om en fødselsdag i børnehaven eller et teambuildingarrangement med arbejdet. Vi kan tilbyde en lang række dygtige tryllekunstnere til forskellige priser, og vi kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige entertainer til anledningen.

Finder du ikke hvad du søger? Vi har mange tryllekunstnere, som ikke står her på siden, ligesom vores tryllekunstnere fra resten af landet også gerne kommer og optræder i København, hvis dette ønskes.

Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller en snak om dine ønsker og behov. Vi har hele overblikket og kan hurtigt hjælpe dig til at sætte din fest eller dit arrangement i København sammen, så du får en sjov og fortryllende aften. Ring til os eller send os en mail via vores kontaktformular her på siden, så står vi klar til at hjælpe dig.

Leder du efter en tryllekunstner i en anden landsdel? Se også vores tryllekunstnere i:

NordjyllandVestjyllandØstjyllandMidtjyllandSønderjyllandhele landet

 

 

Vi anbefaler

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange år erfaring. Han optræder med med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Anders Lund - Tankelæser

Anders Lund

Anders Lund er tankelæser fra København. Han optræder med sit underholdende show for både private og virksomheder.

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu underholder med sjovt trylleri, klovneri og laver ballondyr til børn og barnlige sjæle. Book en af landets bedste klovne.

Den Spanske Guvernør - Miguel el Zorro

Den Spanske Guvernør

Tryllekunstneren Miguel El Zorro vandt i 2016 Pjerrots Tryllepris. Han har lavet et trylleshow specielt til børnefødselsdage, hvor han optræder han som Den Spanske Guvernør.

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Jan Hellesøe - Manipulationsekspert

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe, kendt fra TV, er manipulationsekspert. Med en blanding af hypnose, manipulation og optisk bedrag forføres selv de mest inkarnerede skeptikere

Klaus Mulbjerg Tryllekunstner

Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg er en af de mest rutinerede tryllekunstnere herhjemme. Han har vundet priser i både ind- og udlandet og har adskillige gange været på landsdækkende TV. Klaus har en sjælden evne til at læse sit publikum.

Magiske Mox - Mystiske Mox

Magiske Mox

Magiske Mox er en af landets travleste tryllekunstnere, og det er ikke uden grund. I flere TV-optrædener har han vist sit talent for magisk underholdning.

Michael Deutsch - Tryllekunstner

Michael Deutsch

Michael Deutsch er en af de dygtiske tryllekunstnere i landet. Han optræder som udbryderkonge, med mind control, med close up- og stand up trylleri.

Miguel El Zorro

Miguel El Zorro, kendt fra TV og vinder af Pjerrots Tryllepris 2016, optræder både ved firmafester, familiefester og med et specielt børneshow til f.eks. børnefødselsdage, SFO mm.

Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Morten Deurell Tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Niels Enersen Tryllekunstner

Niels Enersen

Niels Enersen er en erfaren tryllekunstner med speciale i close up trylleri. Desuden har han udviklet et unikt præsteshow, hvor han er udklædt som præst.

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - Kendt fra TV og er en af Danmarks aller bedste tryllekunstnere.
Sunny laver et suverænt show som er en blanding af magi, stand-up og tænkelæsning.
Læs mere.

Søren Andersen - tryllekunstner

Søren Andersen

Søren Andersen er en topprofessionel tryllekunstner fra København, som har vundet mange priser. Han underholder både børn og voksne, firmaer og private.

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen laver et unikt, skræddersyet show, som både er personligt og vanvittig sjovt. Perfekt til bl.a. bryllup og konfirmation.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu