Ballondyr – Ballonklovn – Ballonmand

– Festlig underholdning for børn

Ballondyr

De fleste børn bliver glade for ballondyr og fascineres over at se alle de ens balloner forandre sig til forunderlige og sjove dyr, helikoptere, sværd og mange andre ting. Ønsker man ballondyr, er der forskellige muligheder:

Ballonklovn

En Ballonklovn er sjov for de mindste og ofte også for de voksne. Der kan evt. laves en klovneforestilling, inden der laves ballondyr, eller ballondyrene kan være en del af forestillingen.

Tryllekunstner som laver ballondyr

Mange tryllekunstnere kan også lave ballondyr. Ofte indledes med en trylleforestilling, hvorefter der deles ballondyr ud. Afhængigt af hvilken type arrangement, der er tale om, kan en evt. forudgående forestilling være rettet mod de voksne eller børnene eller alle.

Ved byfester, gadefester, dyrskuer, festivaler osv. er det også en mulighed, at tryllekunstneren går rundt blandt folk og laver en blandning af walk around trylleri og ballondyr.

“Ballonmand”

En “ballonmand” gør ikke andet end at lave ballondyr. Ofte er han iklædt noget festligt tøj. Optræden kan foregå som et show for alle på en gang, eller han kan blot stå og lave ballondyr til folk.

Følgende tryllekunstnere kan bestilles til at lave ballondyr og/eller optræder som ballonklovn.

Sjælland / København:

Fyn / Odense:

Nordjylland:

Øst- og Midtjylland:

Syd- og Vestjylland:

Se også TRYLLEKUNSTNERE FOR BØRN

Eller FIND LOKAL TRYLLEKUNSTNER

Vi anbefaler

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange år erfaring. Han optræder med med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu underholder med sjovt trylleri, klovneri og laver ballondyr til børn og barnlige sjæle. Book en af landets bedste klovne.

Den Spanske Guvernør - Miguel el Zorro

Den Spanske Guvernør

Tryllekunstneren Miguel El Zorro vandt i 2016 Pjerrots Tryllepris. Han har lavet et trylleshow specielt til børnefødselsdage, hvor han optræder han som Den Spanske Guvernør.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Dr. Martin - Tryllekunstner

Klovnen Martin

Klovnen Martin fra Odense underholder de mindste til f.eks. børnefødselsdage, byfester, gadefester mm. Hvis det ønskes, laver Klovnen Martin også ballondyr.

Dr. Martin - Tryllekunstner

Dr. Martin

Dr. Martin fra Odense er en af de mest originale tryllekunstnere herhjemme. Han laver underholdende show til alle typer arrangementer.

Trylle Lasse Børneshow

Trylle Lasse

Trylle-Lasses børne- og familie-show for store og små er velegnet til alt fra familiefester til befester. Lasse har udviklet et show specielt beregnet til børnefødselsdage.

Klovnen Micki - Trylleri og Ballondyr

Klovnen Micki

Klovnen Micki underholder de mindste (0-12 år) samt bl.a. skoler, familier og børnehaver med trylleri og ballondyr.

Kaptajn Vom - ballondyr og trylleri

Kaptajn Vom

Kaptajn Vom laver ballondyr - enten som sceneshow eller gående iblandt publikum. Desuden tryller han lidt. Målgruppen er 0-12 år.

Jack The Hart

Jack The Hart

Jack The Hart laver trylleri for store og små samt ballondyr til de mindste. Målgruppe: børn, voksne, skoler, polterabend, fødselsdage mm.

Steen Pegani Tryllekusntner Horsens

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle.

Trylle-Nissen

Trylle-Nissen

Trylle-Nissen optræder for børn og familier med et underholdende trylleshow i børnehøjde. Efter ønske kan han lave ballondyr til børnene.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up og stand up magic.

rasmus-ebild-tryllekunstner

Rasmus Ebild

Rasmus Ebild er en erfaren tryllekunstner fra Herning. Rasmus tryller primært for børn.

Trylle-Ole Ballondyr

Trylle-Ole

Når tryllekusntner Ole Larsen optræder for børn, er det enten som Trylle Ole eller i et Harry Potter-inspireret troldmandsshow.

Trylle Thomas - Tryllekunstner

Trylle Thomas

Trylle Thomas fra Frederikshavn underholder for børn og familier men kan også lave shows for voksne.

Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovnen Fubbi leverer god underholdning for børn og voksne. Duer og levende kaniner hører blandt bestandelene af hans show.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu