Tryllekunstner til bryllup

Lad en tryllekunstner fortrylle den store dag!

Tryllekunstner til bryllupEn tryllekunstner kan være med til at gøre et bryllup til en endu større oplevelse.

Som bryllupsgæst kan du hyre en tryllekunstner som en sjov overraskelse for brudeparret, og som den, der skal giftes kan du bruge et trylleshow som et planlagt, underholdende indslag på den store dag.

Du kan være sikker på, at en dygtig tryllekunstner vil være samtaleemnet hos alle gæsterne i lang tid bagefter.

Close up trylleri til bryllupsreception

Det er et genialt indslag at have en tryllekunstner til at gå rundt blandt gæsterne til en reception. Det er det, man kalder “walk around magic“. Ofte får brudeparret en tryllekunstner til at underholde gæsterne, mens de selv er til fotoshoot.

Icebreaker inden middagen

Walk around trylleri fingerer ligeledes fantastisk som “ice breaker” inden middagen, f.eks., mens man får velkomst-drink. Det er en sjov måde at få rystet gæsterne sammen om en fælles oplevelse, så stemningen bliver sat, og festen bliver kickstartet. Nu har alle gæsterne noget at tale om og grine af resten af aftenen.

Trylleri under middagen

Man kan også vente med tryllekunstneren til under middagen. Her er det populært med et stand up trylleri, dvs. en forestilling for alle på een gang. Det passer som regel fint mellem to retter eller før eller under kaffen. Et super indslag, som giver giver alle en fælles oplevelse og noget at grine af sammen.

Mange vælge i stedet for close up trylleri, hvor tryllekusntneren går rundt og tryller ved bordene helt tæt på. Dette er den mest intense oplevelse med trylleri, fordi det foregår lige foran øjnene af en. Der går som regel ca. 5-10 min. ved hvert bord.

Man kan også vælge en kombination af et stand up trylleshow efterfulgt af close up ved bordene.

Niels Enersen – Tryllepræsten

I kan få en fantastisk unik oplevelse ved at hyre tryllepræsten, Niels Enersen. Niels er tryllekusntner og optræder i et falsk præstekostume. Han får på forhånd information om brudeparret, og forfatter på baggrund af dette en “prædiken”, som begynder 100% troværdigt men ender helt vanvittigt. Se mere om tryllepræsten.

Vi anbefaler

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen laver et unikt, skræddersyet show, som både er personligt og vanvittig sjovt. Perfekt til bl.a. bryllup og konfirmation.

Kristian Skovbo Tryllekunstner

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Morten Deurell Tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up og stand up magic.

Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange år erfaring. Han optræder med med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Miguel El Zorro

Miguel El Zorro, kendt fra TV og vinder af Pjerrots Tryllepris 2016, optræder både ved firmafester, familiefester og med et specielt børneshow til f.eks. børnefødselsdage, SFO mm.

Lasse Frederiksen - Cups

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen laver underholdende trylleri for især voksne (men børnene har det også sjovt). Vælg et show for hele forsamlingen eller close up trylleri for mindre grupper ad gangen.

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - Kendt fra TV og er en af Danmarks aller bedste tryllekunstnere.
Sunny laver et suverænt show som er en blanding af magi, stand-up og tænkelæsning.
Læs mere.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu